Bureau voor grafisch ontwerp

Sterk ontwerp uit Haarlem

Parel aan het Spaarne

Iets dat mooi vormgegeven is, trekt de aandacht. Dat is wat je wil. En dat is precies wat ik doe, met vorm, kleuren en tekst de aandacht trekken voor jouw zaak, jouw bedrijf of jouw gemeente.

Ik ontwerp websites, apps, huisstijlen, brochures en meer. De user experience is de sleutel voor succes. De bezoeker van een app of website die een positief gevoel overhoudt aan zijn bezoek, zal vaker terugkomen of iets willen kopen. Die gebruikerservaring is voor mij de kern van mijn werk.

Momono ben ik: Martijn Schornagel. In de twintig jaar dat ik grafisch ontwerper ben, heb ik leren luisteren naar klanten. Dat klinkt simpel, maar goed luisteren, is de essentie van alles. De vertaalslag die ik maak, is in die zin een coproductie van ons beiden.

Ik woon in Haarlem, maar opereer door het hele land. Ik werk veel voor gemeenten, maar ook voor bedrijven en maatschappelijke instellingen. Kunnen we samenwerken? Laten we eerst koffiedrinken. Dan luister ik en vertel jij. Als we dan tevreden achteroverleunen, gaan we samen iets vormgeven. Maar kijk eerst even rond op mijn website om te zien wat ik voor andere opdrachtgevers maakte. Ik heb een groot netwerk, dus ik kan je ook helpen met drukkers, tekstschrijvers en developers.

Samenwerken? Bel of mail me.

Top